Programma Reunie 2023

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA BOEKJE

Lectori Salutem,

De afgelopen maanden heeft het bestuur achter de schermen gewerkt aan een mooi programma voor ons 154e lustrum op aankomende zaterdag 18 november. Middels deze brief willen we u hierover verder informeren.

De reünie zal zoals gewoonlijk plaatsvinden in onze vertrouwde school aan het Oranjepark 11 te Dordrecht. Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 – School open, ontvangst met koffie & thee

14:00 – Kort (5 min) woord van welkom (via intercom) en het ‘Eia’

14:30 – Mini-college Ineke Huysman over Johan de Witt

14:30 – Mini-college Rosanne Hertzberger over het politiek periodiek systeem der elementen

14:30 – Aanvang 1e ronde lessen oud-docenten

15:30 – Aanvang 2e ronde lessen oud-docenten

17:00 – Sluiting bar op school

17:30 – Afsluiting reünie school

21:00 – Start feest Bibelot (Locatie: Noordendijk 148)

De kaartverkoop is absoluut helemaal uitverkocht, meer dan 900 reünisten zullen hun opwachting maken! Uw e-ticket is zowel overdag als ’s avonds geldig; let op, uw kaart wordt 2x gescand.

Uiteraard zal er gedurende de dag genoeg tijd zijn om bij te praten met oud-klasgenoten en oud-docenten onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens kunt u op de foto met uw oud-klasgenoten bij de welbekende schoolfotograaf; let op, uw eindexamenjaar staat op een vast tijdstip ingepland.

Bij binnenkomst ontvangt u een aantal consumptiemunten. Zorg dat u uw pinpas of cash meeneemt voor aanvullende consumpties. Om 17:30 zullen we de school sluiten. We moedigen u allen aan om in de gezellige Dordtse binnenstad een hapje te gaan eten.

Vanaf 21:00 bent u van harte welkom voor het feest in het vernieuwde Bibelot aan de Noordendijk. Dezelfde swingende coverband “Het Luchtorkest”, bekend van de vorige reünie, treedt op en vervolgens zal een DJ tot in de kleine uurtjes de beste plaatjes draaien uit de jaren ’80, ’90, ’00, ’10 en zelfs hitjes uit de huidige roaring ‘20s.

Kijk regelmatig op Facebook, LinkedIn, Instagram en http://www.jdw-reunisten.nl/ voor de laatste updates.

In de bijlage van deze mail vind u ook het uitgebreide programmaboekje met plattegrond van de school en nog veel meer!

Tot 18 november!

Χαίρε και ὑγίαινε

Namens het bestuur,

Govert Veldhuijzen (voorzitter)

Yasmine van der Straten (secretaris)

Reunie 2023 [Alle kaarten zijn uitverkocht]

Lectori Salutem,

Tempus fugit. Ons 154ste lustrum nadert met rasse schreden. Op zaterdag 18 november 2023 zal onze geliefde school haar deuren openen voor alle oud-leerlingen en (oud-)docenten. Bij deze nodigen wij u hier graag voor uit!

Net als in 2018 zullen de festiviteiten bestaan uit een middag- en een avondgedeelte:

 • De reünie zal tussen 13.00 en 18.00 uur plaatsvinden in het schoolgebouw aan het Oranjepark (locatie: Johan de Witt Gymnasium, Oranjepark 11, 3311 LP te Dordrecht). Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen gezellig met elkaar bijpraten en gastlessen bijwonen van (oud-) docenten.
 • ‘s Avonds zal vanaf 21.00 uur het Energiehuis het decor zijn van een spetterend feest met optredens en verrassende acts. (Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, 3311 RB te Dordrecht.)De kaartverkoop is inmiddels geopend, dus sla uw slag!
 • U kunt uw e-ticket elektronisch bestellen https://www.ticketkantoor.nl/shop/reuniejdw2023 .
 • € 24,95 voor de Reüniekaart; dit is inclusief koffie en zoet bij binnenkomst, borrelhap en toegang tot het feest.
 • € 34,95 voor de Reüniekaart inclusief donateurschap* zodat we ook in 2028 een spetterende reünie kunnen organiseren!
  * Als donateur zal u jaarlijks 10 euro per automatische incasso doneren.
 • Deze tickets zijn alleen vooraf te bestellen. Speciaal voor de dames die een kaartje kopen vragen wij u vriendelijk om deze te bestellen met uw meisjesnaam, zodat wij u in ons reünistenbestand kunnen terug vinden.
 • Ook wijzen wij u graag op de recent opgerichte STICHTING VRIENDEN JOHAN DE WITT-GYMNASIUM, om onze school ook in de toekomst te ondersteunen.
 • Zie het bijgevoegde nieuwsbericht. Vragen? Mail vriendenjdw@gmail.com.
 • Kijk regelmatig op Facebook, LinkedIn, Instagram of X en op onze website: http://www.jdw-reunisten.nl/ voor de laatste updates.

  Tot 18 november!Χαίρε και ὑγίαινεNamens het bestuur,
  Govert Veldhuijzen (voorzitter) Yasmine van der Straten (secretaris)